

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Пастата с пилешка кайма, моцарела и средиземноморски билки определено ще ви принесат в далечна Италия
Рецепта за пълнено пиле с топено сирене и риба тон
Месото се задушава с комбинация от най-вкусните зеленчуци, в кисело мляко, което го омекотява допълнително
Те се приготвят бързо, но знайте, че се изяждат още по-бързo
Тези мързеливи бухти с колбаси ще ви станат любими
Според шеф готвач тънкостта се крие в кленовия сироп и това как се използва
Всеки ден суши майсторите на компанията приготвят различни видове от японския деликатес
Пиле със сочни зеленчуци по китайски в български прочит, което го прави още по-вкусно
Опитните домакини знаят няколко трикчета, с които и без млечни продукти то става нежно и вкусно
Не разваляйте хубавата мусака с кайма, а я пригответе с пилешко месо